Back

Hattutehdas, Vilhonvuorenkatu 11, Sörnäinen, 00500 Helsinki 10749755

For rent office - Helsinki

Siisti ja persoonallinen, 88 m² toimistotila teollisuushenkisessä rakennuksessa Vilhonvuorenkadun ja Sörnäisten rantatien kulmauksessa.

Type
Office
88 m2

Object description

Property
Valoisa ja persoonallinen pieni toimistotila 5. kerroksessa. Tila koostuu yhdestä suuresta neuvotteluhuoneesta, avotilasta ja tukitiloista (keittiö, wc, suihku ja siivouskomero). Tilaan on myös pääsy sisäpihan kautta tulevalla tavarahissillä. Tila taipuu korkean huonekorkeutensa vuoksi myös esim. studiotilaksi.

Sörnäisten Hattutehdas tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia niille, jotka tahtovat yhdistää historiallisen tehdasrakennuksen rouheuden ja modernin, talotekniikaltaan ensiluokkaisen toimistoympäristön.

Hattutehtaan kiinteistö sijaitsee näköalapaikalla Sörnäisten rantatien ja Vilhonvuorenkadun kulmassa. Hattutehdas on erittäin hyvin saavutettavissa julkisella liikenteellä, lähimmät pysäkit ovat heti kadun toisella puolella. Myös autolla on Hattutehtaalle kätevää saapua, sillä sijainti on aivan Itäväylän alkupäässä. Sekä keskusta että Pasila ovat kävelyetäisyydellä, samoin myös kehittyvä Kalasatama ja Redin palvelut. Rakennuksessa on kaikkia vuokralaisia palveleva lounasravintola sekä useita vuokrakäyttöön tarkoitettuja kokous- ja neuvottelutiloja. Eloa Hattutehtaaseen tuovat talon yhteydessä toimivat myymälät, kahvila ja kuntosali.
Parking
Autopaikkoja hallissa ja pihalla.
Communications
Sörnäisten metroasema on 200 metrin päässä, myös Kalasataman asemalta on vain muutaman minuutin kävelymatka.

Noin 200 metrin etäisyydellä sijaitsevat myös pysäkit 5 raitiolinjalle, 33 HKL:n linjalle, 32 seutuliikenteen linjalle sekä Lentoaseman linjan 615 pysäkki.
More info
Tiloissa tuloilman jäähdytys.

Object description

Release date
Heti
Floor
5
Energy efficiency class
Ei lain edellyttämää energiatodistusta

On a visible place

Elevator

CONTACT

ScanReal Oy LKV

Opus Business Park
Hitsaajankatu 20
00810 Helsinki

info@scanreal.fi

Puh: Show phone number 020 730 8830

OTA YHTEYTTÄ - SOVI NÄYTTÖ!
Kaikki kohteemme eivät ole netissä, kerro tilatarpeesi niin kartoitamme vaihtoehdot.

Palvelumme on tilanhakijalle ilmainen

  https://scanreal.fi
More info

Object: Vilhonvuorenkatu 11, Helsinki