Takaisin

Bulevardi 21, Keskusta, 00180 Helsinki 10744408

Vuokrataan toimistotilat - Helsinki

Moderni ja supertyylikäs 709 m² toimisto loistavalta paikalta Helsingin Bulevardilta

Tilatyyppi
Toimistotilaa
709 m2
Pohjapiirros

Kohdekuvaus

Kiinteistö
Neljännen kerroksen toimisto vastikään remontoidusta kiinteistöstä. Tila on myös jaettavissa useammalle käyttäjälle.

Bulevardi 21 on edustava toimitilakiinteistö kaupunkitunnelmaa huokuvan puistokadun varrella. Rakennushistoriallisesti arvokkaan kiinteistön sisällä on nykyaikaista toimistotilaa, joka sijaintiinsa yhdistettynä vastaa tämän päivän monipaikkaisen työnteon tarpeisiin. Bulevardi 21 tarjoaa joustavat puitteet jatkuvassa muutoksessa
olevalle työelämälle. Jos kaipaat työpäiviisi kaupunkitunnelmaa ja tyylikkäitä tiloja, Bulevardilta voit löytää etsimäsi.

Vuosina 2017-2021 rakennus on käynyt läpi mittavia muutostöitä. Peruskorjatussa kiinteistössä sekä talotekniikka että tilat ovat erinomaisessa kunnossa, ja toimistot on suunniteltu jaettaviksi sekä muokattavaksi tilankäyttäjän tarpeisiin. Tilojen jäähdytys ja koneellinen tulo- ja poistoilma pitävät ilmanlaadun hyvänä vuodenajasta toiseen. Myös kiinteistön esteettömyyttä parannettiin peruskorjauksen yhteydessä.

Kiinteistölle on myönnetty BREEAM In-Use Excellent -ympäristösertifikaatti. Talo lämpiää kiertovesilämmityspattereilla. Jätteiden lajittelu on huomioitu sisäpihan kierrätysastioissa, ja parkkihallissa on kaksi sähköautojen latauspistettä.

Vilkkaan Bulevardin varrella on kaksi tasokasta ravintolatilaa, joista avautuvat suuret ikkunat kadulle. Kahdella tilalla on yhteinen sisäänkäynti, ja toiseen kuuluu myös suojaisa terassi sisäpihan puolella. Talossa toimivat kahvila Highlight ja vietnamilainen ravintola Lie Mi.
Kulkuyhteydet
Kampin metroasema 600 m, Bussi-/raitiovaunupysäkki alle 100 m, Rautatieasema 1 km, Lähimmät hotellit 150 m, Länsisatama 1,2 km, Lentoasema 20 km.

Kohdekuvaus

Vapautuu
Heti
Rakennusvuosi
1961
Saneerausvuosi
2017
Kerros
4 / 9
Energiatehokkuusluokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Näkyvällä paikalla

Hissi

Yhteystiedot

ScanReal Oy LKV

Opus Business Park
Hitsaajankatu 20
00810 Helsinki

info@scanreal.fi

Puh: Näytä puhelinnumero 020 730 8830

OTA YHTEYTTÄ - SOVI NÄYTTÖ!
Kaikki kohteemme eivät ole netissä, kerro tilatarpeesi niin kartoitamme vaihtoehdot.

Palvelumme on tilanhakijalle ilmainen

  https://scanreal.fi
Pyydä lisätietoa

Kohteesta Bulevardi 21, Helsinki