Tillbaka

Kluuvikatu 7, Keskusta, 00100 Helsinki 10700961

Uthyres kontor - Helsinki

Vuokrattavana moderni avotilasta ja erillisistä neuvotteluhuoneista koostuva toimistotila. Suurista ikkunoista on näkymät Yliopistonkadun puolelle sekä sisäpihalle.

Lokaltyp
Kontor
285 m2
Planlösning

Objektbeskrivning

Om fastigheten
Vuokrattavana moderni avotilasta ja erillisistä neuvotteluhuoneista koostuva toimistotila. Suurista ikkunoista on näkymät Yliopistonkadun puolelle sekä sisäpihalle. Tila on mahdollista vuokrata viereisen tilan kanssa, jolloin myös aulatila on vuokralaisen käytössä. Loistava sijainti Kluuvissa, keskellä ydinkeskustan palveluita erinomaisten kulkuyhteyksien päässä. Vuokrattavissa myös varastotilaa.

Kluuvin kiinteistökokonaisuus on rakennettu eri aikakausina vuosina 1885, 1898, 1953 ja 1989, koostuen viidestä eri rakennuksesta Aleksanterinkadun, Kluuvikadun ja Yliopistonkadun varrella. Viimeisimpiä laajamittaisia remontteja on tehty vuosina 2009–2020 vastaamaan käyttäjien tarpeita. Kohde on useamman eri aikakaudella rakennetun rakennuksen yhdistelmä, mikä näkyy rakennusten julkisivujen kauniissa ja vanhoissa 1800-luvun lopun yksityiskohdissa.

Objektbeskrivning

Våning
5
Energiklass
Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Skyltläge

Kontaktuppgifter

ScanReal Oy LKV

Opus Business Park
Hitsaajankatu 20
00810 Helsinki

info@scanreal.fi

Puh: Visa telefonnummer 020 730 8830

OTA YHTEYTTÄ - SOVI NÄYTTÖ!
Kaikki kohteemme eivät ole netissä, kerro tilatarpeesi niin kartoitamme vaihtoehdot.

Palvelumme on tilanhakijalle ilmainen

  https://scanreal.fi
Kontakta förmedlaren

Objekt: Kluuvikatu 7, Helsinki