Tillbaka

MaarinPortti, Metsänpojankuja 1, Pohjois-Tapiola, 02130 Espoo 10749555

Uthyres kontor - Espoo

Upea ja moderni, täysremontoitu 1165 m² toimistotila Pohjois-Tapiolassa, aivan Kehä I:n läheisyydessä.

Lokaltyp
Kontor
1165 m2
Planlösning

Objektbeskrivning

Om fastigheten
Maarinportti on v. 2024 remontista valmistuva toimistokohde. Tämä on esimerkki yhden toimistokerroksen tilasta, johon voi saada n. 50 – 100 työpistettä. Tilankäyttöratkaisuun ja materiaalivalintoihin voi vaikuttaa. Käytössä on vuokranantajan tarjoama sisustussuunnittelija.

MaarinPortti saneerataan kokonaisvaltaisesti vuoden 2023 aikana. Saneerauksella pystytään pidentämään kiinteistön elinkaarta, kasvattamaan energiatehokkuutta sekä nostamaan laatutasoa alkuperäistä paremmaksi. Korjausrakentamisessa syntyy uudisrakentamista vähäisemmät materiaali- ja rakennusvaiheen päästöt, kun kiinteistön runkorakenteet voidaan säilyttää.

Uudistuksen myötä kiinteistölle haetaan LEED Gold -tason ympäristösertifikaattia. Gold on kansainvälisen LEED-sertifiointijärjestelmän toiseksi korkein taso, joka kertoo ympäristöasioiden erinomaisesta huomioimisesta kiinteistössä.

Kiinteistön suunnittelussa on huomioitu hyvinvointia tukevia työympäristöominaisuuksia, kuten sosiaalinen kanssakäyminen, terveellinen ruokailu, aktiivisuus ja liikunta sekä henkistä hyvinvointia edistävät kategoriat. Tämän lisäksi tilasuunnittelussa on kiinnitetty erityishuomiota muun muassa sisäilman laatuun ja ilmanvaihtoon, valaistukseen sekä akustiikkaan.

MaarinPortti sijaitsee Pohjois-Tapiolassa, Kehä I:n ja Tapiolan liittymän välittömässä läheisyydessä.

MaarinPortti yhdistyy Otaniemen länsiosassa olevaan Maarin alueeseen Kehä I:n yli menevän Maarinsillan kautta. Maarin alueen mittava täydennysrakentaminen ja raidejokeripysäkin valmistuminen kehittävät aluetta entistä monipuolisemmaksi osaksi alueen arvokasta kulttuuriympäristöä.

Sijaintinsa puolesta MaarinPorttiin on helppo saapua. Kiinteistön oman pysäköintihallin ansiosta parkkipaikan etsimiseen ei kulu turhaa aikaa ja kiinteistön uudistuksen yhteydessä pysäköintihalliin lisätään myös sähköautojen latauspisteitä. Kehä I:tä pitkin kulkevat lukuisat bussit, ja runkolinja 550 palvelee erityisen hyvin myös MaarinPorttiin saapuvia. Lähin metroasema on Aalto-yliopisto, josta kävelee kohteeseen alle 15 minuutissa. Tapiolan keskus ja Kauppakeskus Ainoan kattavat palvelut ovat vain noin 2 km päässä. Kohteesta on myös vain noin 8 minuutin kävelymatka merelliselle Laajalahden luonnonsuojelualueelle sekä Espoon rantaraitille.

Objektbeskrivning

Tillträde
Kysy
Renoveringsår
2024
Energiklass
Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Skyltläge

Kontaktuppgifter

ScanReal Oy LKV

Opus Business Park
Hitsaajankatu 20
00810 Helsinki

info@scanreal.fi

Puh: Visa telefonnummer 020 730 8830

Sopivat toimitilat yhdellä otolla!

Kartoitamme toimitilatarpeesi ja etsimme yrityksellesi parhaiten sopivat vapaat toimitilat. Koska vuokranantajat maksavat palvelumme, on tämä yrityksellesi veloituksetonta.

OTA YHTEYTTÄ - SOVI NÄYTTÖ!
Kaikki kohteemme eivät ole netissä, kerro tilatarpeesi niin kartoitamme vaihtoehdot.

Palvelumme on tilanhakijalle ilmainen

  https://scanreal.fi
Kontakta förmedlaren

Objekt: Metsänpojankuja 1, Espoo