Henkilökohtaista palvelua ja ammattitaitoa

Me ScanRealissa uskomme siihen, että menestyksen avain on henkilökohtainen sitoutumisemme. Mottomme ”Emme luovuta ennen kuin olemme täyttäneet asiakkaamme toiveet” ohjaakin kaikkea tekemistämme.

Kuuntelemisen ammattilaiset

”Emme ajattele itseämme myyjinä, vaan oppaina, jotka auttavat asiakkaita löytämään heille sopivat toimitilat.” Jan Nyberg, Partner, LVV

Asiakasymmärrys syntyy kokemuksen kautta

Vielä on paljon työtä tehtävänä, että kaikki toimitiloja etsivät ymmärtäisivät, että ottamalla meihin yhteyttä he pääsisivät helpommalla uusien tilojen kartoittamisessa sen sijaan, että tuhlaavat aikaansa kahlaamalla netissä läpi vapaita toimitiloja.

Toimeksianto, jossa meitä pyydetään löytämään toiveiden mukaiset toimitilat ilman reunaehtoja on meille se kaikkein miellyttävin lähtötilanne. Pääsemme silloin näyttämään todellista osaamistamme. Asiakkaan tarpeiden kartoittamisen jälkeen meille syntyy kokonaiskäsitys asiakkaan tarpeista ja toiveista, jonka pohjalta löydämme sopivat ja toimivat tilat joskus jopa paikasta, jota asiakas ei olisi itse tullut ajatelleeksikaan.

”Yksi vahvuuksistamme on, että olemme aktiivisesti yhteydessä kiinteistöjen omistajiin. Pitkän historiamme aikana syntyneen laajan kontaktiverkostomme ansiosta meillä on hyvä käsitys markkinoilla tarjolla olevista tiloista.” Toni Aulo, Partner, LVV

Perheyrityksessä vastuullisuus on sisäänrakennettuna

Vastuullisuus on tullut vauhdilla osaksi ihmisten arkea kaikilla elämän osa-alueilla. Yhdelle se tarkoittaa ympäristön huomioimista, toiselle ihmisistä välittämistä ja kolmannelle yhteiskunnallisia asioita.

Perheyrityksessä vastuullisuus tarkoittaa taloudellisen vastuun lisäksi henkilökunnasta huolta pitämistä ja asiakkaiden palvelemista parhaalla mahdollisella tavalla. Hyvä maine tälläkin alalla on kaiken perusta, sillä suositukset ovat todella tärkeä kanava uusasiakashankinnassa.  Mikäli vanha asiakas ottaa yhteyttä etsiessään uusia tiloja, jotain on tullut tehtyä oikein. Haluamme palvella kaikenlaisia yrityksiä koosta ja tilatarpeesta riippumatta. Niin pientä asiakasta ei olekaan, jota ei palveltaisi yhtä innokkaasti kuin isoja toimijoita.

”Olemme perheyritys ja teemme kimpassa duunia. Meille on sydämen asia, että pystymme oikeasti auttamaan asiakasta ja antamaan hyvää palvelua, koska se on olemassaolomme edellytys. Paras kiitos on, kun asiakas sanoo, että meidän kanssamme on mukava työskennellä, ja että löysimme heille loistavat tilat.” Jan Nyberg.

Toimitilavälitysalalla kilpaillaan reilun pelin säännöillä

Koska kiinteistöjen omistajat määrittävät tilojen vuokratason, kilpailu välittäjien välillä käydään reilun pelin säännöillä. Erottautuminen kilpailijoista tapahtuu osaamisessa – asiakasymmärryksellä ja palvelutasolla – unohtamatta tietenkään henkilökemian merkitystä. Odottavan aika on tunnetusti pitkä, joten nopeus on valttia kiinteistöalallakin; nopea reagointi asiakkaan tekemiin tiedusteluihin ja tarjouspyyntöihin on aina tehokas keino asiakastyytyväisyyden lähde – myös silloin kun sopivia tiloja ei ole tarjolla. Pitää kuitenkin muistaa, että kyseessä on kolmen kauppa kiinteistön omistajan, välittäjän ja vuokralaisen välillä. Yhden osapuolen nopeakaan toiminta ei auta, jos kaikki eivät ole toiminnassaan yhtä aktiivisia.

ScanReal asiantuntijat

Osaamista yli 30 vuoden ajalta

ScanReal on vuonna 1992 perustettu toimitilojen vuokraamiseen erikoistunut, vankalla kokemuksella varustettu yritys. Vuokraamme ja välitämme toimisto-, liike-, teollisuus-, tuotanto-, varasto- ja logistiikkatiloja pääkaupunkiseudulla sekä muissa suurissa kaupungeissa.

Jätä yhteydenottopyyntö