Takaisin
Uudiskohde

Swing House, Miestentie 7, Keilaniemi, 02150 Espoo 10698369

Vuokrataan toimistotilat - Espoo

Uutta 905 m² toimistotilaa innovaatioiden keskellä, start-up-osaajien ja kansainvälisen bisneksen solmukohdassa, Keilaniemessä

Tilatyyppi
Toimistotilaa
905 - 2715 m2
Tilajako
Jaettavissa - 905 m² , jaettavissa/laajennettavissa 1810/2715 m²
Pohjapiirros

Kohdekuvaus

Kiinteistö
Viiden tähden työympäristö Suomen ensimmäisessä WELL v2 Gold sertifioidussa uudiskohteessa Swing House Keilaniemessä.

Vuoden 2021 lopulla valmistuva Swing House kuuluu kahden toimistorakennuksen ja hotellin muodostamaan Swing House Campus kokonaisuuteen.

Kerrokset 5-7 ovat vuokrattavissa kerroksittain tai yhdistettävissä luontevaksi kokonaisuudeksi.

Uusi seitsemän kerroksinen toimistotalo valmistuu aikataulun mukaisesti vuoden 2021 lopulla ja hotelli alkuvuodesta 2022.

Swing House tarjoaa yrityksille ensiluokkaisen, työhyvinvointia tukevan työympäristön. Suurimman wow-elämyksen kohteessa tarjoaa massiivinen, keskusportaikkoon kytkeytyvä seitsemän kerroksen korkuinen viherseinä. Sisäilmaa puhdistavien kasvien lisäksi seinällä kasvaa erilaisia yrttejä Swing Housen oman ravintolan käyttöön.

Tilojen akustiikkaan on kiinnitetty erityistä huomiota. Jokaiseen kerrokseen on suunniteltu yksilöllinen, rauhoittava äänimaisena, joka houkuttelee käyttämään portaita hissin sijaan.

Elimistön sisäistä vuorokausirytmiä noudatteleva valaistus muuntuu päivän mittaan kirkkaasta valkoisesta lämpimään keltaiseen ja auttaa säilyttämään vireystason pitkän, pimeän talven ajan.

Työmatkapyöräilijöitä hemmotellaan omalla rampilla, joka kulkee pyörätieltä suoraan kiinteistön pyöräparkkiin ja näiden välittömässä läheisyydessä sijaitseviin huippuluokan suihku- ja pukeutumistiloihin. Liikkumiseen kannustavat myös kuntosali ja liikunta- ja hyvinvointitilat.

Swing Housessa kiinteistön pohjapiirustukset tukevat tilojen joustavuutta optimaalisella tavalla. Laajentumisvara toteutuu paitsi kerroksittain myös kerrosten välillä. Tämän tekee mahdolliseksi jo rakennusvaiheessa kahden toimistokerroksen väliselle sisäportaalle tehty rakenteellinen varaus. Kaikki toimistotilat voidaan toteuttaa yrityksen tarpeen mukaisesti. Lattiarasioin toteutettu sähkönsyöttö mahdollistaa jo tehtyjen pohjapiirustusten joustavat muutokset.

Talon sydän on vihreä ja vastuullinen lounasravintola, joka on ajassa kiinni, tekee ruokansa käsityönä ja palvelee asiakkaansa suurella sydämellä. Käytetyt raaka-aineet ovat vastuullista alkuperää, ja tarjolla on päivittäin kotimaista lähiruokaa.

Aulapalvelu, viihtyisä lounge ja lounasravintola sijaitsevat avaran pääaulan välittömässä läheisyydessä. Sisäyhteys hotelliin kulkee loungen kautta. Ensimmäisestä kerroksesta löytyvät myös edustavat kokous-ja neuvottelutilat laadukkain catering-palveluin.

Swing House sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Keilaniemen metroaseman sisäänkäynnille ja Raide-Jokerin pysäkille kävelymatka on 200 metriä. Autoileville on tarjolla pysäköintipaikkoja sekä talon parkkihallissa että pihassa.

Kohdekuvaus

Rakennusvuosi
2021 (uudiskohde)
Energiatehokkuusluokka
H (ei luokitusta)

Uudiskohde

Jaettavissa

Yhteystiedot

ScanReal Oy LKV

Opus Business Park
Hitsaajankatu 20
00810 Helsinki

info@scanreal.fi

Puh: Näytä puhelinnumero 020 730 8830

OTA YHTEYTTÄ - SOVI NÄYTTÖ!
Kaikki kohteemme eivät ole netissä, kerro tilatarpeesi niin kartoitamme vaihtoehdot.

Palvelumme on tilanhakijalle ilmainen

  https://scanreal.fi
Pyydä lisätietoa

Kohteesta Miestentie 7, Espoo