Takaisin

Kluuvikatu 7, Keskusta, 00100 Helsinki 10778248

Vuokrataan toimistotilat - Helsinki

Remontoitu 5. kerroksen 462 m² huonetoimisto erinomaisella sijainnilla Kluuvissa. Tilassa on tilava taukotilakeittiö, ja huoneet ovat lasiseinillä ja lasiliukuovilla.

Tilatyyppi
Toimistotilaa
462 m2
Pohjapiirros

Kohdekuvaus

Kiinteistö
Vuokrataan remontoitu huonetoimisto erinomaisella sijainnilla Kluuvissa. Tilassa on tilava taukotilakeittiö, ja huoneet ovat lasiseinillä ja lasiliukuovilla. Näkymät Kluuvikadulle sekä sisäpihalle. Voidaan vuokrata vieresen tilan kanssa. Erinomaiset julkiset kulkuyhteydet. Myös varastotilaa vuokrattavissa.

Kluuvin kiinteistökokonaisuus on rakennettu eri aikakausina vuosina 1885, 1898, 1953 ja 1989, koostuen viidestä eri rakennuksesta Aleksanterinkadun, Kluuvikadun ja Yliopistonkadun varrella. Viimeisimpiä laajamittaisia remontteja on tehty vuosina 2009–2020 vastaamaan käyttäjien tarpeita. Kohde on useamman eri aikakaudella rakennetun rakennuksen yhdistelmä, mikä näkyy rakennusten julkisivujen kauniissa ja vanhoissa 1800-luvun lopun yksityiskohdissa.

Kohdekuvaus

Vapautuu
Kysy
Kerros
5
Energiatehokkuusluokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Näkyvällä paikalla

Ota yhteyttä

ScanReal Oy LKV

Opus Business Park
Hitsaajankatu 24
00810 Helsinki

info@scanreal.fi

Puh: Näytä puhelinnumero 020 730 8830

Sopivat toimitilat yhdellä otolla!

Kartoitamme toimitilatarpeesi ja etsimme yrityksellesi parhaiten sopivat vapaat toimitilat. Koska vuokranantajat maksavat palvelumme, on tämä yrityksellesi veloituksetonta.

OTA YHTEYTTÄ - SOVI NÄYTTÖ!
Kaikki kohteemme eivät ole netissä, kerro tilatarpeesi niin kartoitamme vaihtoehdot.

Palvelumme on tilanhakijalle ilmainen

  https://scanreal.fi
Pyydä lisätietoa

Kohteesta Kluuvikatu 7, Helsinki