Back

Alberga Business Park, Bertel Jungin aukio 9, Leppävaara, 02600 Espoo 10740381

For rent office - Espoo

Erittäin siisti ja edustava, n. 700 m² valoisa toimisto loistavien kulkuyhteyksien varrella Espoon Leppävaarassa.

Type
Office
700 m2

Object description

Property
Pääkonttoritasoinen toimistotila Alberga Business Parkista. Toimisto on pääosin avotilaa ja työpisteitä tilaan mahtuu runsaasti. Lisäksi tilassa on erittäin siisti keittiö ja ruokailutila, runsaasti wc-tiloja sekä 8 erikokoista- ja tyylistä neuvotteluhuonetta. Toimistotila on myös varusteltu äänieristetyillä puhelinkopeilla. Toimiston suuret ikkunat takaavat valoisan ja pirteän ilmeen koko tilaan. Toimiston on suunnitellut sisustusarkkitehtitoimisto DSign Vertti Kivi.

Hyvien kulkuyhteyksien varrella sijaitseva Alberga Business Park E-talo tarjoaa vuokralaisilleen modernit, toimivat, ympäristöystävälliset ja nykyaikaiset toimitilat. Kiinteistö sijaitsee Suomen suurimpiin kauppakeskuksiin kuuluvan Sellon ja juna-aseman välittömässä läheisyydessä

Alberga Business Park koostuu viidestä talosta, jonka viimeinen vaihe (E-talo) on valmistunut syyskuussa 2017. Toimitilat ovat helposti muokattavissa vuokralaisten tarpeisiin vastaaviksi ja monipuoliset palvelut tukevat yritysten tuottavuutta.

Alberga Business Park erottuu muista uusista toimistotiloista näyttävällä lasilankkujulkisivullaan sekä erityisesti sillä, että kohteen yleisten tilojen ja kohtaamispaikkojen toimivuuteen ja viihtyvyyteen on panostettu aidosti. Kohteeseen on helppo tulla julkisilla liikennevälineillä, omalla autolla sekä myös kävellen ja polkupyörällä. Kiinteistössä on työmatkapyöräilijöille pyöräparkit sekä puku- ja suihkutilat. Leppävaaran asemalle on erinomaiset bussi- ja junayhteydet. Junalla pääset Helsingin keskustaan vain 20 minuutissa.

Albergalla on kansainvälisen BREEAM-ympäristösertifiontijärjestelmän Very Good-luokitus energiatehokkaan suunnittelun, tehokkaan kierrätyksen ja modernin talotekniikan ansiosta. Leppävaara on nopeasti kasvava yrityskeskittymä joka tarjoaa runsaasti lähipalveluita.

Parking
Kiinteistössä on oma pysäköintitalo, asiakaspaikkoja on talojen edustalla.

Object description

Release date
Kysy
Energy efficiency class
Ei lain edellyttämää energiatodistusta

On a visible place

Elevator

CONTACT

ScanReal Oy LKV

Opus Business Park
Hitsaajankatu 24
00810 Helsinki

info@scanreal.fi

Puh: Show phone number 020 730 8830

Sopivat toimitilat yhdellä otolla!

Kartoitamme toimitilatarpeesi ja etsimme yrityksellesi parhaiten sopivat vapaat toimitilat. Koska vuokranantajat maksavat palvelumme, on tämä yrityksellesi veloituksetonta.

OTA YHTEYTTÄ - SOVI NÄYTTÖ!
Kaikki kohteemme eivät ole netissä, kerro tilatarpeesi niin kartoitamme vaihtoehdot.

Palvelumme on tilanhakijalle ilmainen

  https://scanreal.fi
More info

Object: Bertel Jungin aukio 9, Espoo