5. Aviapolis

Vantaan Aviapolis on kasvava toimistoalue, joka tarjoaa edullisia toimitiloja pääkaupunkiseudun yrityksille. Alueen sijainti lähellä Helsinki-Vantaan lentokenttää ja hyvien liikenneyhteyksien varrella tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon erityisesti kansainvälisille yrityksille. Aviapoliksen vetovoimaa lisäävät myös monipuoliset palvelut ja viihtyisä ympäristö.

Avia Pilot

4. Pasila

Helsingin Pasila on kasvava ja kehittyvä toimistoalue, joka kokee merkittävää uudistumista. Alueen vetovoimaa lisäävät uudet toimitilat, kuten Triplan kauppakeskus ja Pasilan uusi asema-alue, joka toimii merkittävänä rautatie- ja joukkoliikenteen solmukohtana. Pasila houkuttelee yrityksiä erityisesti sen keskeisen sijainnin ja hyvien liikenneyhteyksien ansiosta.

Kauppakeskus Tripla

3. Kaartinkaupunki

Kaartinkaupunki tarjoaa historiallisen ja viehättävän ympäristön yritystoiminnalle Helsingin ydinkeskustassa. Alueella sijaitsevat upeita vanhoja rakennuksia, tyylikkäitä kahviloita ja ravintoloita sekä vehreitä puistoja, luoden ainutlaatuisen tunnelman. Monet yritykset arvostavat Kaartinkaupungin keskeistä sijaintia ja kulttuurihistoriallista ympäristöä, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon liiketoiminnalle.

Kasarmikatu 44

2. Keilaniemi

Espoon Keilaniemi on tunnettu modernista ja innovatiivisesta liike-elämästään. Alueella sijaitsevat lukuisat teknologiayritykset, suuryritysten pääkonttorit ja startup-yritykset, jotka luovat vilkkaan ja kasvavan liikekeskittymän. Keilaniemi houkuttelee yrityksiä etenkin merinäköalastaan, modernista toimistotilatarjonnastaan ja sijainnistaan hyvien liikenneyhteyksien varrella. Lisäksi alueen vetovoimaa lisää Aalto-yliopiston läheisyys, mikä mahdollistaa tiiviin yhteistyön yritysten ja akateemisen maailman välillä, edistäen innovaatioita ja osaamisen kehittämistä entisestään.

Swing House ja Keilarannan upeat näkymät

1. Keskusta

Helsingin keskusta on edelleen Suomen kiinnostavin yrityskeskittymä, ja näin pitää kärkipaikkaa myös toimistoalueena. Alueella sijaitsevat monet Suomen suurimmista yrityksistä ja monikansallisista yrityksistä, luoden dynaamisen ja monikulttuurisen liike-elämän keskuksen. Keskustan vetovoima perustuu monipuoliseen palvelutarjontaan, johon kuuluvat huippuluokan ravintolat, ostoskeskukset, hotellit ja kulttuuritarjonta. Lisäksi keskustan erinomainen joukkoliikenteen saavutettavuus, kuten metro, raitiovaunut ja bussit, tekee siitä houkuttelevan sijainnin yritystoiminnalle. Tämänhetkiset vapaat toimitilat pääkaupunkiseudulla ovat eurooppalaisessa vertailussa tyylikkyydeltään ja toimivuudeltaan huipputasoa, varsinkin kun tarkkailun kohteena on Helsinki.

Mannerheimintie 14-20

Nämä viisi toimistoaluetta edustavat pääkaupunkiseudun monipuolista ja dynaamista yritystoimintaa. Riippumatta siitä, onko kyse perinteisestä liike-elämästä keskustassa, modernista teknologiakeskittymästä kuten Keilaniemestä tai kehittyvistä alueista kuten Pasilasta ja Aviapoliksesta, pääkaupunkiseutu tarjoaa yrityksille runsaasti mahdollisuuksia menestyä.


Jätä yhteydenottopyyntö